A Barcelona Swimmers realitzem cada trimestre un Swim Stage dirigit als nostres socis en el qual durant un cap de setmana complet realitzem una sèrie d’entrenaments intensius dirigits a perfeccionar la nostra tècnica de natació.

 

Aquests es realitzen majoritàriament en modalitat aigües obertes, en entorns naturals de gran bellesa, principalment a la Costa Brava. També realitzem Swim Stages en format de tecnificació, com el realitzat el passat mes de febrer al Centre de Crol de Calella.

 

A més d’ajudar-nos a millorar la nostra tècnica, els Swim Stage estan pensats per a “fer equip” , ja que durant un cap de setmana convivim amb els/les nostres companys/es, compartint experiències, rialles i bons moments, dins i fora de l’aigua.

 

Així mateix, alguns d’aquests entrenaments estan oberts també a les famílies dels nostres swimmers , implicant-se així en la gran família de Barcelona Swimmers.

 

Si voleu més informació sobre els Swim Stages que hem realitzat recentment, mireu l’article sobre el Stage de tecnifiació de Calella o el que vam realitzar a Cala Montjoi

 

Finalment, unes fotitos del bé que ho vam passar:

 

 

Quota: 46 €/mes Assegurança d’accidents, rescat i responsabilitat civil per mar obert
Accés il·limitat al BISC dl-dg de 7-22h Operatiu de seguretat a mar obert
Sessions dirigides a mar obert Material exclusiu del club sense cost
Sessions de tècnica a la piscina Sortides de natació trimestrals a entorns naturals
Sessions dirigides “en sec” Preus especials en els Stage de cap de setmana
Consulta la pàgina quota per més informació