A Barcelona Swimmers realitzem cada trimestre un Swim Stage dirigit als nostres socis en el qual durant un cap de setmana complet realitzem una sèrie d’entrenaments intensius dirigits a perfeccionar la nostra tècnica de natació.

 

Aquests es realitzen majoritàriament en modalitat aigües obertes, en entorns naturals de gran bellesa, principalment a la Costa Brava. També realitzem Swim Stages en format de tecnificació, com el realitzat el passat mes de febrer al Centre de Crol de Calella.

 

A més d’ajudar-nos a millorar la nostra tècnica, els Swim Stage estan pensats per a “fer equip” , ja que durant un cap de setmana convivim amb els/les nostres companys/es, compartint experiències, rialles i bons moments, dins i fora de l’aigua.

 

Així mateix, alguns d’aquests entrenaments estan oberts també a les famílies dels nostres swimmers , implicant-se així en la gran família de Barcelona Swimmers.

 

Si voleu més informació sobre els Swim Stages que hem realitzat recentment, mireu l’article sobre el Stage de tecnifiació de Calella o el que vam realitzar a Cala Montjoi

 

Finalment, unes fotitos del bé que ho vam passar:

 

 


 

Fee: € 44 / month Accident insurance, rescue and
civil liability for open sea
Unlimited access to BISC
Mon-Sun from 7-22h
Operational safety in open sea trainings
Directed sessions in open sea trainings Exclusive club material without cost
Technical sessions in the pool Quarterly swimming trips to
natural environments
Directed “dry” sessions Special prices for the weekend Stages
Check the fee page for more information