Barcelona Swimmers Club és una associació esportiva privada sense ànim de lucre, insAigües obertes Barcelonacrita en el registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu considerem bàsic que tots els ingressos obtinguts pel club reverteixin en avantatges per als seus socis, com per exemple:

  • Assegurança per a la pràctica de la natació en aigües obertes.
  • Embarcació neumática própia de suport per a les sessions d´aigües obertes
  • Conexió via Radio amb ports esportius i Salvamento Maritimo
  • Dos grups de entrenament segons nivell tècnic i velocitat
  • Material esportiu proporcionat pel club.
  • Descomptes en sessions d’entrenament especials i d’altres activitats en aigües obertes.

Ens considerem un club que vol promoure el gaudi de la natació en aigües obertes durant tot l’any en un ambient distès. El nostre objectiu és millorar el nostre rendiment entrenant al mar de forma regular i fent sessions de tecnificació en piscina, i fer-ho sense oblidar-nos de la part competitiva, és a dir, posant-nos reptes esportius amb la participació en diferents travessies d’aigües obertes durant l’any, i també amb la programació d’activitats complementàries.

Si desitges conèixer-nos millor, pots consultar el nostre blog (amb entrades multilingües).

A qui s’adrecen els entrenaments? A tots aquells nedadors i triatletes, de qualsevol nivell, que desitgin millorar tant la seva tècnica de natació com la seva resistència aeròbica (llargues distàncies). Per això s’incideix especialment en tots aquells aspectes tècnics que reforçaran les habilitats i la confiança del nedador a l’hora d’enfrontar-se exitosament als seus nous reptes esportius, especialment en aigües obertes.

Es treballa amb diversos grups, dividits segons els seus ritmes i velocitats. És per això que qualsevol persona, amb qualsevol nivell amateur o que s’estigui iniciant en la pràctica de les aigües obertes, trobarà el seu ritme d’entrenament en un dels grups.

T’engresques a formar part de la nostra gran família? Si a banda de nedar vols formar part d’un grup de persones amb qui compartir noves experiències i activitats, sens dubte Barcelona Swimmers és el teu club.

Vols provar una classe gratuïta? Et proposem venir a provar una classe de forma totalment gratuïta. Només cal que ens ho demanis utilitzant el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu de seguida. Creu-nos: qui ho prova, repeteix!