El Swiming Plan és un nou servei pensat per a tots els amants de les aigües obertes. Amb ell t’oferim:

  • Jornades per descobrir els racons amagats de la Costa Brava o qualsevol altra localització d’aigües obertes de la nostra geografia
  • Travessia per conèixer l’skyline de Barcelona
  • Entrenaments intensius i a mida, ja sigui per preparar reptes competitius concrets (participació en travessies o triatlons), millorar la tècnica de natació, donar el salt de la piscina al mar…

Les travessies i jornades per descobrir el litoral comptaran amb guia experimentat i servei de seguretat (barca i/o caiac).

A qui s’adrecen els entrenaments? A tots aquells nedadors i triatletes, de qualsevol nivell, que desitgin millorar el seu rendiment en aigües obertes amb un programa intensiu i a mida.

Les sessions d’entrenament es faran a la seu central de Barcelona Swimmers, al BISC Barcelona, on disposem de sortida directa al mar i d’una zona interior arrecerada per un espigó que ens permet entrenar sigui quin sigui l’estat del mar. Les instal·lacions del recinte ofereixen un gimnàs complet, una sala d’spinning  i una zona d’aigües amb sauna i bany turc, a banda de serveis de dutxes i vestuaris, i una zona de neteja i assecat de neoprens.

BISC Barcelona és el lloc ideal per a tots aquells que volen centrar-se en entrenar-se i no volen preocupar-se de res més que no sigui nedar, perquè a banda de tots els serveis i instal·lacions esportives esmentades disposa d’allotjament i restaurant.

Necessites més informació o vols fer-nos una proposta concreta? Només cal que especifiquis en aquest formulari quins són els teus desitjos o necessitats i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

La nostra instal·lació

BISC2
BISC8
Les sessions d’entrenament es faran a la seu central de Barcelona Swimmers, al BISC Barcelona, on disposem de sortida sortida directa a mar obert. També gaudim d’una zona de 400 metres de llargada arrecerada per un espigó, que ens permet entrenar sigui quin sigui l’estat del mar. Les instal·lacions del recinte ofereixen un gimnàs complet, una sala d’spinning  i una zona d’aigües amb sauna i bany turc, a banda de serveis de dutxes i vestuaris, i una zona de neteja i assecat de neoprens.

 

 

 

BISC Barcelona és el lloc ideal per a tots aquells que volen centrar-se en entrenar-se i no volen preocupar-se de res més que no sigui nedar, perquè a banda de tots els serveis i instal·lacions esportives esmentades disposa d’allotjament i restaurant.

 

Adreça BISC Barcelona: Moll de la Vela, s/n, Parc del Fòrum (just sota la placa fotovoltaica) – Barcelona.

Més informació sobre el recinte: http://www.bisc.cat/

BISC10 DSC_1510
DSC_9338

 

Requisits

Els participants han de gaudir de bona condició física i no patir cap lesió que pugui agreujar-se com a conseqüència de la pràctica de l’activitat. Per tant, declaren ser capaços d’afrontar VOLUNTÀRIAMENT una ruta de natació en aigües obertes, acceptant tots els riscos i situacions que puguin derivar-se de la participació en l’activitat.