Els Barcelona Swimmers fem sessions de tecnificació en piscina tots els dimarts de l’any en el Complex Municipal Bon Pastor. La piscina és de 25 metres i té com a principal característica el seu sostre retràctil, que ens permet gaudir de la piscina descoberta durant els mesos d’estiu.

A qui s’adrecen els entrenaments? A tots aquells nedadors i triatletes, de qualsevol nivell, que desitgin treballar i millorar aspectes específics com qualitat de braçada, batuda de peus, eficàcia hidrodinàmica, respiració, lliscament, i d’altres habilitats que permetran reforçar la tècnica i la resistència aeròbica (llargues distàncies) del nedador. Per això s’incideix especialment en tots aquells aspectes tècnics que reforçaran les habilitats i la confiança del nedador a l’hora d’enfrontar-se exitosament als seus nous reptes esportius, especialment en aigües obertes.

Instal·lació i horaris de les sessions de tecnificació en piscina

AE Bon Pastor A la piscina de l’AE Bon Pastor és on es fan les sessions de tecnificació en piscina.El centre ofereix servei de dutxa i vestuari per a tots els assistents.

Adreça AE Bon Pastor: C. Costa Daurada, 12 – Barcelona.

Més informació sobre el recinte: www.aebonpastor.org

Mesos Horaris
tot l’any Dimarts, de 20:30 a 21:30 h

Nota: al mes d’agost no hi haurà entrenaments dirigits.

 

Vols provar una classe gratuïta? Et proposem venir a provar una classe de forma totalment gratuïta. Només cal que omplis el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

Els entrenaments

La sessió d’entrenament es desenvoluparà en funció del grup i dels objectius que es vulguin assolir aquell dia.

Es treballa amb diversos grups, dividits segons els seus ritmes i velocitats. És per això que qualsevol persona, amb qualsevol nivell amateur o que s’estigui iniciant en la pràctica de les aigües obertes, trobarà el seu ritme d’entrenament en un dels grups.

La finalitat de la sessió de tecnificació es proveir als participants de les eines suficients per assolir amb garanties qualsevol competició de natació, sigui en piscina, aigües obertes o en una prova de triatló.

  • Edat dels participants: Adults.

  • Plantejament d’objectius: Millora de la tècnica de natació.

  • Nivell dels participants: Des d’iniciats fins a nedadors de nivell avançat. Es treballarà per grups, segons nivells i objectius.

  • Per a cada exercici es destina un temps a la seva explicació teòrica, amb demostracions de l’entrenador sobre la seva correcta realització.

  • A cada sessió d’entrenament es fa una taula prèvia d’escalfament en sec.

Quota: 44 €/mes Assegurança d’accidents, rescat i responsabilitat civil per mar obert
Accés il·limitat al BISC dl-dg de 7-22h Operatiu de seguretat a mar obert
Sessions dirigides a mar obert Material exclusiu del club sense cost
Sessions de tècnica a la piscina Sortides de natació trimestrals a entorns naturals
Sessions dirigides “en sec” Preus especials en els Stage de cap de setmana
Consulta la pàgina quota per més informació