La fita de Barcelona Swimmers és promoure la pràctica de la natació en aigües obertes amb entrenaments setmanals al mar durant tot l’any, que també inclouen, per a qui ho desitgi, sessions de tecnificació en piscina cada dimarts.

A qui s’adrecen els entrenaments? A tots aquells nedadors i triatletes, de qualsevol nivell, que desitgin millorar tant la seva tècnica de natació com la seva resistència aeròbica (llargues distàncies). Per això s’incideix especialment en tots aquells aspectes tècnics que reforçaran les habilitats i la confiança del nedador a l’hora d’enfrontar-se exitosament als seus nous reptes esportius, especialment en aigües obertes.

Es treballa amb diversos grups, dividits segons els seus ritmes i velocitats. És per això que qualsevol persona, amb qualsevol nivell amateur o que s’estigui iniciant en la pràctica de les aigües obertes, trobarà el seu ritme d’entrenament en un dels grups.

Desitges més informació o vols provar una classe gratuïta? Et proposem venir a provar una classe de forma totalment gratuïta. Només cal que omplis el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

 

Instal·lació i horaris dels entrenaments en aigües obertes

BISC6
BISC12BISC4
La seu principal de Barcelona Swimmers és el BISC Barcelona, on fem els entrenaments en aigües obertes i ens reunim per realitzar plegats moltes d’altres activitats que es van programant al llarg de la temporada. El BISC ofereix servei de vestuari on poder canviar-nos, dutxar-nos i deixar les nostres coses sota clau mentre estem entrenant al mar o a les instal·lacions del centre. A més, podem utilitzar la zona de neteja i assecat de neoprens de què disposa la instal·lació. Els nostres socis també tenen lliure accés a les sales d’spinning i musculació, a la sauna i bany turc, i a d’altres instal·lacions del BISC.

Al BISC disposem de sortida directa a mar obert. També gaudim d’una zona de 400 metres de llargada arrecerada per un espigó, que ens permet entrenar sigui quin sigui l’estat del mar.

Adreça BISC Barcelona: Moll de la Vela, s/n, Parc del Fòrum (just sota la placa fotovoltaica. Més informació sobre el recinte: http://www.bisc.cat/

Mesos Horaris
Tot l’any

Dissabtes

  • Sessió dirigida en aigües obertes de 10:00 a 11:30 h

 

Nota: al mes d’agost no hi haurà entrenaments dirigits.

 

Els entrenaments

Planificació de les sessions de tecnificació

Els nivells dels entrenaments són tant d’iniciació com avançat. L’entrenador planificarà la sessió segons la mida del grup i l’experiència prèvia dels seus integrants. Es treballa sempre per grups, segons el nivell i els objectius que es volen assolir. En la majoria dels casos, la finalitat és la de reforçar algun dels següents aspectes:

  • Fons (metres)
  • Orientació en el mar (cerca de referències)
  • Gir de boies (molt útil en competicions d’aigües obertes)
  • Exercicis per parelles (treball de coordinació i equilibri, etc.)
  • Sèries i d’altres exercicis d’intensitat
  • Drafting
  • Aprendre a nedar en grup
  • Millorar la tècnica de natació en aigües obertes
  • Escalfament previ en sec

 

Requisits

Els participants han de gaudir de bona condició física i no patir cap lesió que pugui agreujar-se com a conseqüència de la pràctica de l’activitat. Per tant, declaren ser capaços d’afrontar VOLUNTÀRIAMENT una ruta de natació en aigües obertes, acceptant tots els riscos i situacions que puguin derivar-se de la participació en l’activitat.

 

Quota: 46 €/mes Assegurança d’accidents, rescat i responsabilitat civil per mar obert
Accés il·limitat al BISC dl-dg de 7-22h Operatiu de seguretat a mar obert
Sessions dirigides a mar obert Material exclusiu del club sense cost
Sessions de tècnica a la piscina Sortides de natació trimestrals a entorns naturals
Sessions dirigides “en sec” Preus especials en els Stage de cap de setmana
Consulta la pàgina quota per més informació