Nom (obligatori)

Cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

D'acord amb l'establert a la Ley Orgánica 15/1999, de Protección de Datos de Carácter Personal, li informem que les dades personals que ens faciliti seran tractades de forma confidencial i s'incorporaran als fitxers de BARCELONA SWIMMERS, amb la finalitat de gestionar i donar resposta a la seva consulta o petició d'informació. Té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel.lar les dades referents a la seva persona, així com a oposar-se al tractarment de les mateixes, dirigint-se per correu electrònic a bcnswimmers@gmail.com

Dessitja estar informat de les novetats de Barcelona Swimmers mitjançant de la seva newsletter?

Si estàs interessat/da en provar una sessió gratuïta, et preguem contestis a continuació als camps següents:

Per poder realitzar la prova gratuïta al mar en condicions de màxima seguretat, és imprescindible venir abans a un dels nostres entrenaments a piscina. Així podrem valorar el teu nivell d'autonomia a l'aigua.

Edat (obligatori)

Has practicat alguna vegada la natació en aigües obertes?

Nedes habitualment en piscina?

Quin és el teu ritme aproximat a natació?

Téns neoprè?

Téns boia de seguretat?

Finalment, si us plau deixa'ns un telèfon de contacte per a que podem trucar-te

Com a participant, declaro estar en bona condició física i no patir cap lesió que pugui agreujar-se com a conseqüència de la pràctica de l’activitat. Per tant, declaro ser capaç d’afrontar VOLUNTÀRIAMENT una ruta de natació en aigües obertes, acceptant tots els riscos i situacions que puguin derivar-se de la meva participació en l’activitat.